• 1400/02/04 - 03:20
  • - تعداد بازدید: 631
  • - تعداد بازدید کنندگان: 630
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
بيماري بدون علامت «آب سياه» را جدي بگيريد

بيماري بدون علامت «آب سياه» را جدي بگيريد

313299.mp3 بيماري بدون علامت «آب سياه» را جدي بگيريد

 

به گزارش روز شنبه ايرنا از انجمن چشم پزشکي ايران، دکتر آرزو ميرآفتابي افزود: آب سياه دومين عامل نابينايي در دنيا است و آمار فزاينده‌اي دارد؛ به طوري که از سال‌هاي ???? تا ????، تعداد افراد مبتلا به گلوکوم از حدود ?? ميليون نفر به ?? ميليون رسيده و تا ?? سال آينده اين آمار به حدود ??? ميليون نفر خواهد رسيد.  



وي با بيان اينکه ?? درصد افراد مبتلا به گلوکوم در دنيا از بيماري خود اطلاعي ندارند، اظهار داشت: اين بيماري بدون علامت و درد است و به دليل بي علامت بودن آن زماني که فرد متوجه از دست رفتن ميدان ديد مي‌شود يا احساس مي‌کند ديد چشمانش کم شده، ممکن است فرصت طلايي اوليه براي شناسايي موارد ابتدايي از دست رفته باشد.  



ميرآفتابي ادامه داد: توصيه مي شود افراد بالاي ?? سال حداقل يک بار فشار چشم خود را چک کنند و بعد با توصيه چشم پزشک اقدامات مورد نياز را در صورت لزوم انجام دهند. کساني که افراد درجه يک خانواده آنها به خصوص پدر، مادر، خواهر و برادر دچار گلوکوم هستند حتماً بايد فشار چشم خود را در اولين فرصت بدون در نظر گرفتن سن چک کنند. چون احتمال چند برابري ابتلا به گلوکوم نسبت به افراد عادي در اين افراد وجود دارد.  



دانشيار دانشگاه علوم پزشکي ايران تاکيد کرد: تمام افرادي که سابقه ضربه به چشم دارند و کورتون مصرف مي‌کنند يا سابقه جراحي‌هاي چشم دارند يا جراحي عيوب انکساري داشته يا نزديک بين هستند، بهتر است فشار چشم آنها چک شده و يک معاينه کامل چشم داشته باشند.



ميرآفتابي ادامه داد: با توجه به  شيوع بيشتر بيماري در سنين بالا بايد توجه داشت که امکان ابتلا به آب سياه در هر سني حتي در بدو  تولد وجود دارد و ممکن است با علايمي مانند اشک ريزش، ترس از نور و جمع کردن چشم ها خود را نشان دهد.



اين متخصص گلوکوم تاکيد کرد: نوع کمتر شايع بيماري گلوکوم با تهوع، استفراغ و سردرد و تاري ديد و علائم حاد خودش را نشان مي‌دهد. فرد بايد به صورت اورژانس نزد چشم پزشک برود؛ زيرا مي تواند باعث از دست رفتن ديد شود. اما، بايد توجه داشت اين بيماري در اکثر مواقع بي علامت بوده و اندازه گيري منظم فشار و معاينه دقيق چشم مي‌تواند فرد را از ابتلا به بيماري آب سياه آگاه کند.



ميرآفتابي درباره چهارمين همايش بهاره چشم پزشکي که ?? و ?? خرداد ???? برگزار مي شود، گفت: اين همايش با کمک و همراهي گروه‌ها و مراکز تحقيقات چشم پزشکي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي ايران و شهيد بهشتي و همکاري اساتيد چشم پزشکي سراسر کشور برگزار مي‌شود و هدف آن، ارائه نوآوري‌ها وچالش ها در زمينه هاي مختلف تشخيصي و درماني در چشم پزشکي است. اين همايش به صورت مجازي و به همت انجمن چشم پزشکي ايران برگزار مي‌شود. 

به نقل از  ايرنا

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 313299
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings