Affiliation  مركز تحقيقات چشم

,Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran

Eye Research Center, Rassoul Akram Hospital

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |

کنگره جراحیهای آندوسکوپی در صورت در تاریخ 22 تا 24 نوامبر 2018 در کشور چین برگزار شد. در این کنگره بین المللی در زمینه جراحیهای مختلف آندوسکوپی در صورت سخنرانیها , پانلها و سمپوزیومهای مختلفی در حیطه لیفت اندوسکوپی صورت , جراحیهای آندوسکوپی مجرای اشکی , سینوسها  وقاعده جمجمه مطرح گردد.
علاوه بر ایشان در  این کنگره سخنران های مدعو از کشورهای آمریکا سنگاپور هنگ کنگ شرکت داشته اند. با توجه به عضویت اخیر انجمن چشم پزشکی ایران در انجم چشم پزشکی آسیا و اقیانوسیه شرکت پروفسور کشکولی در این نشت که عمدتا اعضا انجمن جراحان پلاستیک  چشم آسیا و اقیانوسیه حضور داشته اند موجب تقویت ارتباط گروه های فوق تخصصی جراحان پلاستیک چشم ایران با اسیا و اقیانوسیه خواهد شد.
در این کنگره ایشان بخصوص در مورد جراحی لیفت آندوسکوپی ابرو و پیشانی و همچنین درمان جدید ایشان در صدمات وارده به عصب بینایی سخنرانی کلیدی (کی نت لکچر) داشتند.
لازم به ذکر است که پروفسور کشکولی تنها نماینده کشور ایران در این کنگره بوده اند.

فیلم

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر