عضویت پروفسور کشکولی در جامعه بین المللی جراحان حدقه عضویت پروفسور کشکولی در جامعه بین المللی جراحان حدقه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۳۱ |
جامعه بین المللی جراحان حدقه (اربیت) متشکل از 30 عضو فعال از کشورهای امریکا، انگلستان، استرالیا، کانادا، برزیل، آرژانتین و چند کشور اروپایی می باشد. که هر ساله طی نشستی بیماریها و جراحی های حدقه در سطح بسیار بالا در بین اعضا مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد. نشست سالیانه این مجمع در کشورهای مختلف که مربوط به اعضای فعال این انجمن می باشد برگزار می گردد. عضویت در این انجمن فقط از طریق دعوت و با انتخاب اعضاء انجام می پذیرد. تاکنون از منطقه خاورمیانه هیچ فردی به عضویت دعوت نشده بود. ولیکن در سال 2018 پروفسور محسن بهمنی کشکولی هیئت علمی گروه و مرکز تحقیقات چشم  دانشگاه علوم پزشکی ایران ابتدا به عنوان عضو مهمان به نشست اخیر این انجمن دعوت شدند تا در آن نشست سخنرانی داشته باشند. پس از اتمام این نشست با بررسی  CV و سابقه علمی و رای گیری بین اعضاء انجمن به طور رسمی ایشان به عنوان عضو فعال  دعوت شدند. لازم به ذکر است از کل قاره آسیا شامل آسیای شرقی، غربی و خاورمیانه تنها 3 عضو فعال از کشورهای ایران، ژاپن و هنگ کنگ تاکنون به عضویت این انجمن دعوت شده اند. افتخار حضور یک ایرانی در این انجمن برجسته و از دانشگاه علوم پزشکی ایران بابت تشویق اعضاء هیات علمی و دانشجویان برای ورود به مجامع علمی می باشد. این انتخاب را به ایشان تبریک می گوییم و برای ایشان ارزوی توفیق روز افزون داریم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر