Affiliation  مركز تحقيقات چشم

Eye Research Center, Rassoul Akram Hospital

دلایلی که سبب پف زیر چشم می‌شود دلایلی که سبب پف زیر چشم می‌شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |

عضو هیأت علمی گروه و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به دلایلی که سبب پف پلک پایین می‌شود، گفت: فردی که بیماری زمینه‌ای دارد باید 6 تا 9 ماه بیماریش کنترل و سپس جراحی برای آن انجام شود.
محسن بهمنی کشکولی در ارتباط با موضوع پف پلک، اظهار داشت: افزایش سن از شایع‌ترین دلایل پف پلک پایین به شمار می‌رود که علاوه بر این مشکل شلی تاندون‌های پلک، چین و چروک پوست پلک، افتادن پلک پایین و کاهش فعالیت پمپ اشکی نیز ایجاد می‌شود.
وی افزود: تنها راه درمان پف پلک جراحی است اما قبل از آن باید معاینه چشم، پمپ اشکی، تاندون چشم و سطح کره چشم به صورت کامل انجام شود.
عضو هیأت علمی گروه و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: حین جراحی نیز مشکلات دیگری همراه پف چشم باید رفع شود تا عملکرد بهتری در ساختمان اطراف چشم حاصل شود.همچنین زمانی که پف‌های زیرچشم برداشته می‌شود بخشی از این پف‌ها باید در گودی کاشته شود، تاندون پلکی محکم، پمپ اشکی مورد توجه و عضله پلک طوری باشد که به سمت بالا رفته و حالت گرد شدن به چشم ندهد.
کشکولی اضافه کرد: هدف از انجام این جراحی علاوه بر زیبایی بهبود عملکرد پلک نیز است و یکی از مسائل مهمی که باید توجه داشت این بوده که چروکیدگی پلک پایین را خیلی نمی‌توان از طریق جراحی بهبود داد چرا که باعث تغییر غیرطبیعی پلک به سمت پایین و بیرون می‌شود.
این جراح پلاستیک و ترمیمی چشم عنوان کرد: چین و چروک زیر چشم به روش غیرجراحی همچون بوتاکس و فیلر بهبود می‌یابد که باید این امر توسط پزشک حاذق انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: ژنتیک و وراثت نیز از دلایل دیگر پف چشم بوده که از 18 سالگی در برخی از افراد بروز می‌یابد،‌ آلرژی و بیماری‌های تیروئید چشمی نیز سبب این مسئله می‌شود که قبل از جراحی اگر فرد بیماری زمینه‌ای دارد باید 6 تا 9 ماه تحت کنترل پزشک بوده و سپس عمل جراحی رفع پف انجام شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر