Affiliation  مركز تحقيقات چشم

,Eye Research Center, Rassoul akram Hospital
  The five senses   Institute, Iran University
          of medical sciences, Tehran, Iran

کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ |
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات چشم، دهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس روز پنج شنبه ۱۰ اسفند۹۶ برگزار شد.
این مراسم با معرفی برگزیده دسته رقابتی و  تجلیل از نخبگان و افتخارات جشنواره دهم و اعطای جوایز ادامه یافت. در این مراسم بر اساس رای هیات داوران آقای دکتر بهمنی کشکولی استاد گروه و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب عنوان برترین مقاله انگیسی گردیدند. از طرف گروه و مرکز تحقیقات چشم دریافت این نشان را به ایشان تبریک گفته و توفیقات روز افزورن ایشان رو آرزومندیم.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 745 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر