کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ |
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات چشم، دهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس روز پنج شنبه ۱۰ اسفند۹۶ برگزار شد.
این مراسم با معرفی برگزیده دسته رقابتی و  تجلیل از نخبگان و افتخارات جشنواره دهم و اعطای جوایز ادامه یافت. در این مراسم بر اساس رای هیات داوران آقای دکتر بهمنی کشکولی استاد گروه و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب عنوان برترین مقاله انگیسی گردیدند. از طرف گروه و مرکز تحقیقات چشم دریافت این نشان را به ایشان تبریک گفته و توفیقات روز افزورن ایشان رو آرزومندیم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 367 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر